Folyékony fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez.
Felhasználás előtt alaposan rázza fel!
A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni.
A húst ne sózza be!
Összetétele:
ivóvíz, konyhasó (max 11 %), édes fűszerpaprika, fehér mustár, szójafehérje hidrolizátum, szárított fokhagyma (kén-dioxidot tartalmaz) , szárított vöröshagyma, ízfokozó: nátrium–glutamát, feketebors őrölt, csípős fűszerpaprika, fűszerpaprika darabok, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, kurkuma, sűrítőanyag: xantángumi, görögszéna, lestyán, őrölt gyömbér, metélőhagyma, római kömény, színezék: ammónium–szulfitos karamell, tartósítók: nátrium benzoát, kálium-szorbát, őrölt chili, őrölt szerecsendió, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg.