Kakaó szárazanyag a tejcsokoládéban legalább 40%, az étcsokoládéban legalább 60%.
Nyomokban földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Cukorbetegek is fogyaszthatják az engedélyezett napi szénhidrát bevitelen belül.
Összetevők:
-Tejcsokoládé:
fruktóz 34%, kakaóvaj, kakaómassza, tejfehérje, zsíros tejpor, tejzsír, pörkölt törökmogyoró, emulgeálsózer: szójalecitin, aroma.
-Törökmogyoró krém 21%:
növényi zsirok (pálmaolaj, shea-mag olaj), fruktóz30%, szójaliszt, pörkölt törökmogyoró 10%, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma.
-Mandulakrém 15%:
növényi zsirok (pálmaolaj, sheamag olaj), fruktóz 30%, szójaliszt, pörkölt mandula 10%, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer:szójalecitin, aroma.
-Étcsokoládé:
kakaómassza, fruktóz 35%, kakaóvaj, emulgeálószer:szójalecitin, aroma. Kávékrém 14%: növényi zsirok(pálmaolaj, shea-mag olaj), fruktóz 33%, szójaliszt, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, pörkölt kávé 3%, emulgeálószer: szójalecitin, aroma.