Részletek
Bolognai recept:
Hozzávalók (4-5 adaghoz):
800 g darált hús (vegánoknak: pl. padlizsán),
1 ek. olaj,
80 g Szafi Fitt bolognai alap,
4 dl. víz
Elkészítés:
A darált húst a forró olajon megpirítjuk.
Közben a bolognai port kikeverjük a 4 dl. vízzel.
Végül a húsra öntjük a vízben elkevert alapport, és folyamatos kevergetés mellett közepes lángon újra forrástól számított 2 percig főzzük.
Diéta szerinti főtt tésztával tálaljuk.
Vegetáriánusok, vegánok a húst helyettesíthetik pl. darált padlizsánnal!
Összetevők:
paradicsompor, só, tápiókaliszt, édesítőszer: eritritol, paprika, zeller, fokhagyma, hagyma, petrezselyem, bazsalikom, oregano, snidling, rozmaring, szegfűbors.
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Forrás: gyártó/forgalmazó 2016 április