Eperkrémmel töltött diabetikus tejcsokoládé fruktózzal
Tejcsokoládéban a kakaó-szárazanyag: legalább 40%.
A cukorbetegek fruktózból és szorbitból napi 30 g-ot fogyaszthatnak a megengedett napi szénhidrát mennyiséget belül.
Összetevők:
fruktóz, sovány tejpor, kakaóvaj, növényi zsír (pálma és shea), kakaómassza, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, növényi zsír (shea és pálma), tejzsír, eperpor, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, étkezési sav: citromsav, színezékek: kárminok.
Átlagos tápérték 100 g-ban:
energia: 2311 kJ (553 kcal)
zsír: 35,0 g
-amelyből telített zsírsavak: 20,0 g
szénhidrát: 49,0 g
-amelyből cukrok: 48,0 g
fehérje: 8,7 g
só: 0,08 g*
*Kizárólag a nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz sót.
Allergia infó: Tartalmaz szóját, tejet, nyomokban dióféléket tartalmazhat.
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 augusztus