Részletek
ST. DALFOUR világszerte jó hírnevet szerzett vezető termékének, “100% -os gyümölcsdesszertnek”, tehát lekvárjainak köszönhetően.
A lekváraikban hagyományosan használt cukor helyett gyümölcscukrot (koncentrált gyümölcslét) használnak.
A ST. DALFOUR innovációját, hogy koncentrál gyümölcslét használnak a lekvárok édesítésére, egy ősi tartósítási eljárás inspirálta.
Minden termékük a legmagasabb minőségű, mesterséges színezőanyag és tartósítószerek nélkül készülnek, egészségesek, valamint ízletesek.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaznak.
Összetevők:
mindig az adott gyümölcs minimum 50%-ban és ehhez jön még az édesítés nélküli citromlé, valamint szőlőlé és gyümölcspektin.
Energia: 216 kJ,
zsír: 0,80 g,
szénhidrát: 52 g,
fehérje: 0,50 g.
Tárolás: hűvös és száraz helyen.
Forrás: gyártó/forgalmazó. 2020. április