TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
0
4
1
5
7
8

NATURA NÁDCUKOR ARANYBARNA 500 G

NATURA NÁDCUKOR ARANYBARNA  500 G

NATURA NÁDCUKOR ARANYBARNA 500 G

Karamellás ízű nádcukor A Nádcukor a Trópusokon növő cukornádból készül, mely a 4-6 méteres szárában raktározza a cukrot tartalmazó nedvét.
A nádcukornak sokkal természetesebb íze van, mert megmarad a melasz tartalma, ez adja a finomítatlan cukor fenséges, kissé karamellás ízét.
Természetességét a feldolgozás adja.
A megtisztított cukornádat kipréselik és a kapott léből gőzzel készítenek granulátumot.
A nyers nádcukor finomítatlan élelmiszer, ezért említésre méltó mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, ásványi anyagokat és B-vitaminokat.
Semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz.
A fehér cukornál mindenképp jobb választás.
Több fajtája létezik, van az egész sötét, szinte melasz, mely nincs kristályosítva, nyilvánvaló, hogy ez a jobbik változat, de a félbarna, világos barna választása is jó.
A nádcukor glikémiás indexe 68. Ez az érték az 56-69 közötti tartományba esik, ami közepes glikémiás indexnek felel meg, így a fogyasztása csak módjával ajánlott.
A szervezet viszont cukorként kezeli,ezért fogyni vágyók, vagy cukorbetegek ne fogyasszák.
Csupán érdekesség, hogy a nádcukor gyártásakor keletkező melaszból erjesztéssel állítják elő a rumot.
A barna nádcukor felhasználása Kávéba, teába, de különleges karamellás ízhatása miatt finom aromát ad a süteményeknek, desszerteknek.
Bővebben
560 Ft
Egységár: 1 120 Ft/kg
Részletek
Karamellás ízű nádcukor A Nádcukor a Trópusokon növő cukornádból készül, mely a 4-6 méteres szárában raktározza a cukrot tartalmazó nedvét.
A nádcukornak sokkal természetesebb íze van, mert megmarad a melasz tartalma, ez adja a finomítatlan cukor fenséges, kissé karamellás ízét.
Természetességét a feldolgozás adja.
A megtisztított cukornádat kipréselik és a kapott léből gőzzel készítenek granulátumot.
A nyers nádcukor finomítatlan élelmiszer, ezért említésre méltó mennyiségben tartalmaz nyomelemeket, ásványi anyagokat és B-vitaminokat.
Semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz.
A fehér cukornál mindenképp jobb választás.
Több fajtája létezik, van az egész sötét, szinte melasz, mely nincs kristályosítva, nyilvánvaló, hogy ez a jobbik változat, de a félbarna, világos barna választása is jó.
A nádcukor glikémiás indexe 68. Ez az érték az 56-69 közötti tartományba esik, ami közepes glikémiás indexnek felel meg, így a fogyasztása csak módjával ajánlott.
A szervezet viszont cukorként kezeli,ezért fogyni vágyók, vagy cukorbetegek ne fogyasszák.
Csupán érdekesség, hogy a nádcukor gyártásakor keletkező melaszból erjesztéssel állítják elő a rumot.
A barna nádcukor felhasználása Kávéba, teába, de különleges karamellás ízhatása miatt finom aromát ad a süteményeknek, desszerteknek.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
energia 1700 kJ / 400 kcal
fehérje 0 g
szénhidrát 100 g
zsír 0 g

GMO mentes.
Adatok
EAN
5997848515122
Termék típusa
Nádcukor
Cikkszám
35536
Tömeg
500 g/db
Vélemények