TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
0
4
8
9
8
1

MERU KÓKUSZVIRÁG CUKOR 500 G

MERU KÓKUSZVIRÁG CUKOR  500 G

MERU KÓKUSZVIRÁG CUKOR 500 G

A kókuszpálma virág nektárjából készült tradicionális ázsiai édesítőszer, mely ma az egyik leginkább ajánlott cukorfajta.
Számtalan jótékony egészségügyi hatása miatt „csodacukornak” is nevezik.
A legkorábbi írott anyag készítéséről és fogyasztásáról 5000 évvel ezelőtt készült, feldolgozásának módja azóta semmit nem változott, csak víztartalmát párologtatják ki a virágból nyert szirupból.
Tehát fehérítetlen és finomítatlan, íze enyhén karamellás, nem kókusz ízű.
Teába, kávéba, süteményekbe, és főzéshez is használhatjuk.
A termék alacsony Glikémiás indexszel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel és nem emeli meg nagyon a vércukorszintet.
Magas ásványi anyag tartalmú termék, a barna nádcukorhoz képest 18-szor több kálium, 30-szor annyi foszfor, és több mint 10-szer annyi cink található benne, emellett magnézium-, cink-, vas-, B1, B2, B3 és B6 vitaminforrás.
A kókusznektárban 16 féle aminosav található, legnagyobb mennyiségben a glutamin, ami támogatja az immunrendszer működését, és sport esetén hozzájárul az izmok növekedéséhez és regenerációjához.
A kókusznektárban található főbb aminosavak • Triptofán • Lizin • Hisztidin • Arginin • Aszparaginsav • Treonin • Szerin • Glutamin • Prolin • Glicin • Alanin • Valin • Metionin • Izoleucin • Leucin • Triozin • Fenilalanin
Nagyobb mennyiségben tartalmaz inozitolt is, ami pedig védi a májat, megakadályozza a zsírok lerakódását a májban és az epében, fokozza a zsírfelhasználást a szervezetben, így elősegítve a zsírégetést.
Véd a koleszterin érfalakban való lerakódásától, mert növeli annak felhasználását.
Emellett nyugtató hatásáról is ismert.
Bővebben
1 281 Ft
Részletek
A kókuszpálma virág nektárjából készült tradicionális ázsiai édesítőszer, mely ma az egyik leginkább ajánlott cukorfajta.
Számtalan jótékony egészségügyi hatása miatt „csodacukornak” is nevezik.
A legkorábbi írott anyag készítéséről és fogyasztásáról 5000 évvel ezelőtt készült, feldolgozásának módja azóta semmit nem változott, csak víztartalmát párologtatják ki a virágból nyert szirupból.
Tehát fehérítetlen és finomítatlan, íze enyhén karamellás, nem kókusz ízű.
Teába, kávéba, süteményekbe, és főzéshez is használhatjuk.
A termék alacsony Glikémiás indexszel rendelkezik (GI=35), a szervezetben lassan szívódik fel és nem emeli meg nagyon a vércukorszintet.
Magas ásványi anyag tartalmú termék, a barna nádcukorhoz képest 18-szor több kálium, 30-szor annyi foszfor, és több mint 10-szer annyi cink található benne, emellett magnézium-, cink-, vas-, B1, B2, B3 és B6 vitaminforrás.
A kókusznektárban 16 féle aminosav található, legnagyobb mennyiségben a glutamin, ami támogatja az immunrendszer működését, és sport esetén hozzájárul az izmok növekedéséhez és regenerációjához.
A kókusznektárban található főbb aminosavak • Triptofán • Lizin • Hisztidin • Arginin • Aszparaginsav • Treonin • Szerin • Glutamin • Prolin • Glicin • Alanin • Valin • Metionin • Izoleucin • Leucin • Triozin • Fenilalanin
Nagyobb mennyiségben tartalmaz inozitolt is, ami pedig védi a májat, megakadályozza a zsírok lerakódását a májban és az epében, fokozza a zsírfelhasználást a szervezetben, így elősegítve a zsírégetést.
Véd a koleszterin érfalakban való lerakódásától, mert növeli annak felhasználását.
Emellett nyugtató hatásáról is ismert.

Származási hely: Indonézia
Kiszerelés: 500 g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július
Adatok
EAN
8995177102058
Termék típusa
Kókuszvirág Cukor
Cikkszám
28184
Tömeg
500 g/db
Vélemények