TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Házhozszállítás

Látogató számláló

0
0
4
2
2
0
5

KANADAI "D" JUHARSZIRUP SÜTÉSHEZ 500 ML

KANADAI "D" JUHARSZIRUP SÜTÉSHEZ  500 ML

KANADAI "D" JUHARSZIRUP SÜTÉSHEZ 500 ML

A cégünk által forgalmazott juharszirup D-minőségű, Kanadából származó és 500 ml-es kiszerelésben kapható.
Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot vagy a közönséges cukrot, ezért kevésbé is terheli a szervezetünket, emellett számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz.
Ráadásul a tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet.
Az 55 alatti glikémiás index már az alacsony tartományba tartozik. A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi anyagok.
Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer.
Észak-Amerikai indiánok fedezték fel a juharfa édes nedvét, és kezdték el feldolgozni és használni a mindennapi étkezésben.
Egy koncentrációs folyamat során, 40 liter nedvből 1 liter szirup lesz.
Bővebben
4 665 Ft
Részletek
A cégünk által forgalmazott juharszirup D-minőségű, Kanadából származó és 500 ml-es kiszerelésben kapható.
Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot vagy a közönséges cukrot, ezért kevésbé is terheli a szervezetünket, emellett számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz.
Ráadásul a tiszta juharszirup glikémiás indexe 54-es, így a cukorhoz képest kevésbé emeli a vércukorszintet.
Az 55 alatti glikémiás index már az alacsony tartományba tartozik. A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi anyagok.
Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is nagyon jó kalciumpótló édesítőszer.
Észak-Amerikai indiánok fedezték fel a juharfa édes nedvét, és kezdték el feldolgozni és használni a mindennapi étkezésben.
Egy koncentrációs folyamat során, 40 liter nedvből 1 liter szirup lesz.
A megfelelő minőséget és ízhatást a juharszirup világosságából ill. fényáteresztő képességéből láthatjuk, amely függ a szüretelés időpontjától.
A juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb) terjed.
A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat.
Ez éppúgy ízlés kérdése, mint hogy valaki a fehér bort vagy a vörösbort kedveli.
Minél sötétebb a juharszirup színe, annál erőteljesebb, testesebb az íze és több benne az altásványi anyag és a vitamin.
Ezt az osztályozási rendszerében is feltüntetik a világostól (A) haladva a legsötétebbig (D) színig.
Ugyanakkor a sötétebb szirupban magasabb az invert cukor aránya, ami egy nagyon felhasználóbarát cukor-termék.
Az invert cukor lényegében folyékony cukrot jelent, és olyan állaga van, mint a méznek.
A magas invertcukor-arányú, tehát sötétebb szirupok nem kristályosodnak ki olyan könnyen, így alkalmazásuk akkor ajánlott, ha azt szeretnénk, hogy a szirup folyékony maradjon, mint pl. sütésnél.
Gyakorlatilag bárhol használhatjuk, ahol a cukrot is: süteménybe, reggeli kávéba, teába, öntetekhez stb.

Forrás: gyártó/forgalmazó, 2017. július
Adatok
Cikkszám
980343
Vélemények