Részletek
Alkalmas levesbetétként, köretnek is rizs, burgonya, tészta helyett.
Elkészítési javaslat:
20 dkg galuskaport 1 tojással és 1 dl vízzel összekeverünk.
A könnyű tésztát forró vízbe szaggatjuk, és kb. 5 percig főzzük.
A kész galuskát leszűrjük, és fogyasztható.
Termék összetétele:
Rizsliszt, burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, kölesliszt, sürítőanyag (guárgumi), só.
Tápérték tartalom 100 g termékben:
energia 1566 kJ (373 kcal),
fehérje 4,9 g,
szénhidrát 85,7 g,
édesítőszer 0 g,
összes zsír 0,7 g,
-telített zsír 0,2 g,
rost 0,5 g,
só 0,8 g.
Kiszerelés: 200 g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július