Részletek
A kakaóvaj tartalom szerint többféle kakaót különböztetünk meg, melyek különböző zsiradéktartalommal és ph-értékkel rendelkeznek, ezáltal különböznek egymástól ízükben és színükben is.
A 0%-os kakaóport leggyakrabban italgyártó cégek használják, az oldékonyságát és nedvesítő hatását kamatoztatják.
A 10-12%-os kakaóvaj tartalmú Nature Cookta Holland Kakaó egy különlegesen jó minőségű termék, mely kitűnő ízű és aromájú, mélybarna színű holland kakaópor.
Felhasználása ennek a fajtának a leggyakoribb.
Italokhoz, krémekhez, töltelékekhez, bevonókhoz is jól alkalmazható.
A 20-22%-os kakaóvaj tartalmú Nature Cookta Holland Kakaó pedig még különlegesebb ízt nyújt, így növelve az ételek, italok élvezeti értékét.
Minőségi sütemények, pékáruk, pudingok, forró csokoládék, szirupok elengedhetetlen hozzávalója.
Tartalmaz: 100% holland kakaópor (10-22%)