A Collango kollagén termékpalettája hal kollagénnel bővült, melynek alapanyaga a Weishardt cég által gyártott Naticol® BPMG kollagén.
Collango Collagen Fish jellemzői:
• I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
• 5.000mg (5gramm) kollagén/ adagban
• 250mg C-vitamin/adag
• 150g/165g/tasak- 30 adag
• Natúr, kékmálna és meggy ízben
• Természetes színezékkel
• Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán
Collango Collagen Fish előnyei:
• Könnyen és gyorsan oldódik, hideg vízben is víztisztán
• Nincs kellemetlen illata és íze sem- semleges ízű és szagú!
• Ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak
• Elérhető kutatási eredmények az alapanyagként felhasznált Naticol® kollagénre
• Tartósítószer, csomósodás gátló mentes
• Mindig frissen készíthető
• Könnyen adagolható a csomagolásban található adagolókanálnak köszönhetően
Fogyasztási javalat: napi 1 adag (5g/5,5g) fogyasztása javasolt.
Összetétel:
I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).
Allergén információ:
Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Figyelmeztetés:
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Mi a kollagén?
A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát.
Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak.
Bőrünk 75%-át, szervezetünk összfehérje tömegének pedig 30%-át kollagén alkotja.
Miért van szükségünk kollagénre?
Az idő előrehaladtával szervezetünk kollagén termelődése lelassul, majd lecsökken és végül teljesen eláll.
Miért fontos, hogy a kollagén hidrolizált legyen?
A hidrolízis folyamán a kollagén nagyon hosszú molekula láncait ""felvagdossák"", az emberi szervezet számára ezáltal könnyen emészthetővé és hasznosíthatóvá téve.
A köznyelvben sokszor tévesen szinonimaként használják a zselatint, holott nem tehető egyenlőségjel közéjük.
A háztartási zselatin nincs hidrolizálva, így ahhoz, hogy ugyanannyi hatóanyag hasznosuljon, mint a hidrolizált kollagénből, jóval nagyobb mennyiséget kell elfogyasztani belőle.
Ugyanez a helyzet a kocsonyával, disznóbőrrel, csirkelábbal stb...