Részletek
A szőlőt megszárítják majd géppel és kézzel megtisztítják.
Hogy ne ragadjanak össze a szemek, vékony olajréteggel bevonják őket.
A mazsola mint aszalt szőlő, a szőlő értékes tulajdonságait hordozza, koncentrált formában.
Ősi kultúrnövényünk, mely fontos helyet érdemel étrendünkben.
Édesítésre az egyik legtermészetesebb anyag, amit használhatunk.
Összetevők:
mazsola*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1252 kJ / 299 kcal
Zsír: 0,5 g - amelyből telített zsírsavak: 0,06 g
Szénhidrát: 75,5 g - amelyből cukor: 59,2 g
Rost: 3,7 g
Fehérje: 3,1 g
Só: 0,03 g
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Glutén- és allergénmentes üzemben csomagolva!
Származási ország: Üzbegisztán.
Kiszerelés: 500 g
Forrás: gyártó / forgalmazó - 2017 július